mustaschernasresa.blogg.se

Huvudsyftet med resan är att skriva och genomföra vårt ex-jobb som består i att samla, räkna och studera mikroplastpartiklar i havet. Förutom detta börjar nu även ett 70 dagar långt äventyr genom centralamerikas djungel, stränder och mayaruiner. Här på bloggen delar vi med oss utav våra upplevelser, följ oss gärna!

¡Hola Amigos!

Publicerad 2015-02-20 16:38:36 i Allmänt,

 
Ett blogginlägg kommer lastat med bilder från vår minisemester och en ursäkt gällande dålig uppdatering! 
 
Vad har då hänt sen sist?
Helgen nere på Nicoya blev precis så härlig vi hoppats på, efter kaos med trål och panikskrivande av projektplan var ett par dagar i ett semesterparadis minst sagt välbehövliga. Fokus låg på sol, bad, fruktiga drinkar och den godaste fishtacos vi testat! Träffade dessutom väldigt många sköna typer med inspirerande berättelser och resetips! 
Vattenfall i Montezuma där Frida hoppade! (Modigt! Själv höll jag mig till att dyka från "poolkanten"). Häftigast, och läskigast, var när två Ticos klättrade ända upp(40meter) och hoppade ner!
 
Chicken Joe's! Fish tacos, chicken tacos och gudomligt god passionfruktscheesecake! Hit gick vi två gånger, en middag var helt enkelt inte tillräckligt! 
 
Cheesecake!
 
Här skulle egentligen resten av bilderna ligga men kasst internet och uppladdning av bilder verkar vara en dålig kombo så det får komma i ett annat inlägg. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela